SPECIAL EFFECTS

Spectaculaire beleving

Dat onvergetelijke moment dat uw ja-woord klinkt. De opening van uw bedrijf. Of de afsluiting van een event. Door gebruik te maken van special effects maakt u van een speciaal moment een adembenemende gebeurtenis.

Special effects

Onze feestelijke ballonnendecoraties of een verlichte dansvloer zorgen natuurlijk al voor een bijzonder effect. Maar om uw moment kracht bij te zetten kunt u ook gebruikmaken van bijvoorbeeld een confetti shooter voor een regen aan neerdwarrelende papiersnippers in de kleur van het thema of de jurk. Of denk eens aan een bellenblaasmachine. Of aan een valdoek voor de onthulling van een naambord of kunstwerk. En zeer spectaculair zijn de wervelende lasershows en laserpresentaties op maat voor bruiloften, jubilea, bedrijven of evenementen.

Rookmachines en hazers zorgen voor het populaire effect van beneveling in de ruimte. De combinatie met lichtshows levert een zeer sfeervol plaatje op. En wilt u het nog stoerder? Ga dan voor pyrotechniek (vlammen en vuur) of voor het verrassingselement van een CO2 wolk. Sensatie verzekerd!

Wilt u uw speciale gelegenheid extra aandacht geven door gebruik te maken van special effects? Allround Dj Mark luistert naar uw wensen en bespreekt met u de mogelijkheden. Wij zullen alles in het werk stellen om uw speciale wensen werkelijkheid te maken.