BRUILOFT

Echt uw bruiloftsfeest

Als bruidspaar gaat u een hele bijzondere dag tegemoet. Zo’n dag verdient natuurlijk het allermooiste feest, geheel in uw stijl. Met de muziek die bij u en uw geliefde hoort en met natuurlijk dat ene speciale nummer of thema. Maar ook met passende belichting voor een sfeervol plaatje, en een aankleding die recht doet aan uw speciale dag.
Wilt u een romantisch, modern of juist stoer feest? Allround Dj Mark stemt het programma af op uw wensen.

Complete beleving

U kunt natuurlijk bij ons terecht voor het boeken van een van onze spectaculaire drive-in shows met dj voor uw bruiloftsfeest. Maar als u wilt, verzorgen wij voor u het complete plaatje. Hierbij kunt u naast de drive-in show denken aan extra sfeerverlichting voor binnen en buiten, een verlichte dansvloer , houten meubilair, styling en decoratie, artiesten of acts en special effects . Wij regelen uw feest van begin tot eind, uiteraard altijd in nauw overleg. Zodat u zonder zorgen achterover kunt leunen en kunt genieten van een fantastische dag.

Persoonlijk gesprek

Vertel ons in een persoonlijk gesprek wat u graag wenst voor uw bruiloftsfeest. Wij denken graag met u mee en beschikken over de ervaring en connecties die nodig zijn om uw wensen te realiseren.